MINT:pigment  tilbyr fargeveiledning for deg som skal pusse opp boligen, for deg som har kjøpt ny bolig og ønsker å sette ditt personlige preg på den og for deg som ønsker en helhetlig fargepalett.  Med MINT:pigment får du et fargekonsept tilpasset dine behov, din stil og uttrykket du ønsker i hjemmet ditt. 

Hvordan går vi frem?

Når du har tatt kontakt med oss for et tilbud, vil vi først avtale en befaring, hvor vi sammen finner ut av omfanget, dine overordnede tanker. Når du har bestemt deg for om du vil fortsette samarbeidet gjennomfører vi et dybdeintervju, der målet for vår rådgiver er å finne retning, stil, behov og ønsker du har for fargevalgene i boligen. Vårt mål er å skape en fargepalett du føler deg hjemme i og som du vil elske i mange år fremover. 

Vi utarbeider et utkast til fargepalett vi går igjennom sammen, og du får mulighet for å gjøre justeringer og gi tilbakemeldinger, før vi til slutt ferdigstiller det endelige konseptet, rom for rom.

Hvordan utarbeides et fargekonsept?

Hele prosessen tar utgangspunkt i dybdeintervjuet, hvor vi blant annet har funnet ut av hvor komplekst vi skal jobbe. Er målsettingen et rolig fargekonsept med få primær- og sekundærfarger, eller et mer vågalt uttrykk med mange farger og kontraster? Dette får vi svar på i intervjuet.

Kompleksiteten av fargepaletten danner utgangspunkt for omfanget av arbeidet. I utarbeidelsen av fargekonseptet tar vi høyde for farger på gulv, kjøkken og eventuelt møbler, gardiner eller annet interiør som er viktig for deg. Underveis har vi en eller flere presentasjoner av arbeidet, som skal sikre at retningen er helt riktig for deg.

Voila! 

Når fargekonseptet er ferdigstilt, får du en presentasjon med beskrivelse av fargevalg rom for rom, og med begrunnelser. Fargekonseptet leveres til deg digitalt og inneholder primær- og kontrastfarger, detaljert beskrivelse av fargevalg rom for rom og begrunnelse for valg av farger. I tillegg får du forslag til aksent- og kontrastfarger, som kan anvendes på møbler og interiørdetaljer. Fargekonseptet inneholder også beregning av hvor mye maling du trenger.

MINT : pigment  tilbyr fargeveiledning for deg som skal pusse opp boligen, for deg som har kjøpt ny bolig og ønsker å sette ditt personlige preg på den og for deg som ønsker en helhetlig fargepalett.  Med MINT : pigment får du et fargekonsept tilpasset dine behov, din stil og uttrykket du ønsker i hjemmet ditt. 

Hvordan går vi frem?

Når du har tatt kontakt med oss for et tilbud, vil vi først avtale en befaring, hvor vi sammen finner ut av omfanget, dine overordnede tanker og om du ønsker å fortsette med oss. Når du har bestemt deg for om du vil fortsette samarbeidet gjennomfører vi et dybdeintervju, der målet for vår rådgiver er å finne retning, stil, behov og ønsker du har for fargevalgene i boligen. Vårt mål er å skape en fargepalett du føler deg hjemme i og som du vil elske i mange år fremover. 

Heretter utarbeider vi et utkast til fargepaletten som vi gjennomgår sammen, og du får mulighet for å gjøre justeringer og gi tilbakemeldinger, før vi til slutt ferdigstiller det endelige konseptet, rom for rom.